VIDEO: ACS Dumbravita, din nou campioana nationala la tenis de masa

0
1034

acs dumbravita

 

S-a facut DREPTATE! Cu contestatie, dar pe merit. Dupa 1-5 in turul finalei Superligii la tenis de masa, la malul marii contra Constantei, Dumbravita a egalat, dupa 5-1 in retur, dar pierdea titlul la setaveraj. Totusi, in tur, Constanta a folosit-o pe Elizabeta Samara, o jucatoare fara drept de joc, gruparea banateana a facut recurs si a avut castig de cauza, cum era si normal.

ACS Dumbrăviţa este câştigătoarea ediţiei 2014-2015 a Superligii de Tenis de Masă. Consiliul Director al Federaţiei Române de specialitate a aprobat contestaţia depusă de clubul timişean, referitoare la utilizarea neregulamentară e Elisabetei Samara de către LPS Farul Constanţa, în manşa tur a finalei, adjudecată de dobrogene cu 5-1. Echipa de la malul mării pierde cu 5-0 prima întâlnire, astfel că Dumbrăviţa şi-a apărat titlul cucerit în ediţia 2013-2014.

Decizia şedinţei de ieri a Consiliului Director a fost făcută publică şi pe site-ul oficial al Federaţiei.

”Consiliul Director al FRTM, intrunit statutar in sedinta din data de 30 iunie 2015, in temeiul prevederilor art.37-38 din Statutul FRTM, a decis urmatoarele:

1.S-a admis contestatia depusa de Clubul Sportiv Dumbravita inregistrata cu numarul 555/din data de 08.06.2015, referitoare la dreptul de joc al jucatoarei Elizabeta Samara in finala disputata in meciul tur intre ACS Dumbravita si CS Farul Constanta. In consecinta se anuleaza rezultatul de 5-1 pentru CS Farul Constanta si se acorda meci castigator echipei ACS Dumbravita .

Campionana nationala pentru sezonul competitional 2014-2015 este desemnata ACS Dumbravita”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Tenis de Masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.