Hoțul din Jimbolia care a furat 15.000 de lei, în arest 30 de zile

0
333

furt-bani

A furat o casetă în care se găseau 15.000 de lei, apoi a încercat să fugă din țară. Ghinion, însă! Polițiștii au pus mâna pe el imediat. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Jimbolia.

În noaptea dinspre 1 spre 2 iulie, el a pătruns, prin escaladarea unei ferestre, într-o societate comercială situată pe raza oraşului Jimbolia, iar dintr-o încăpere a furat o casetă cu valori. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii oraşului Jimbolia şi cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a reuşit identificarea bănuitului, care a fost depistat, în cursul zilei de ieri,  cu sprijinul poliţiştilor de frontieră în Punctul de  Trecere a Frontierei Cenad, când intenţiona să părăsească ţara.

Hoțul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat și reținut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de poliţişti. Acum acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis un mandat pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.