“Verde pentru Biciclete” cheamă bănățenii la pedalat duminică

0
286

verde-pentru-biciclete-Custom

“Verde pentru Biciclete” organizează duminică cea de-a doua tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an. Iubitorii mersului pe doua roti își dau întâlnire pe Platforma Timco, de la ora 08:30, urmând ca plecarea să aiba loc de la 9.

Aceștia vor parcuge 75 km pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Utvin – Sânmihaiu Român – Uivar – Otelec – retur. “Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de bicicletă și tuturor categoriilor de vârstă. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb și protecție solară”, transmit organizatorii.

Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. Scopul este de încuraja mișcarea în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.