Campania de demolare a garajelor din tablă continuă la Timișoara

0
426

garaje ORION

Atenție! Campania de demolare a garajelor din Timișoara continuă. Strada Uranus, Orion, Bucovina, Dorobanților sunt câteva dintre zonele în care se va interveni în următoarea perioadă.

Potrivit reprezentanților Primăriei, unele contracte de concesiune pe terenurile pe care sunt construite garaje prevăd eliberarea imediată a spațiului. De altfel, în unele cazuri sunt prevăzute despăgubiri, proprietarii fiind expropriați pentru demolarea garajelor. “Continuăm demolarea garajelor pe strada Uranus, până când înlăturăm toată bateria imensă care era acolo, pentru că vrem să începem lucrările de amenajare a străzii. Va fi o amenajare foarte frumoasă, foarte funcțională. Vom demola garajele de pe strada Orion și mai există o baterie de circa 20, cred că 24, peste 20 de garaje în orice caz, undeva între strada Vasile Balmuș și strada Mareșal Constantin Prezan. De asemenea, în zona Bucovina sunt garaje în spatele blocurilor E 75 și așa mai departe, și acelea vor dispărea când ne pregătim să începem lucrările, în zona Dorobanți”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, edilul spune că cetățenii care se împotrivesc acestei campanii de demolare a garajelor din tablă, vor suporta consecințe. Vă reamintim că în primăvara anului trecut, locuitorii au primit notificări să demoleze construcțiile, întrucât municipalitatea se pregătea să demareze proiectul de reabilitare și lărgire a străzii Orion, iar garajele împiedicau acest lucru. Doar trei persoane s-au conformat, restul cerând despăgubiri municipalității. Pentru că oamenii aveau autorizație de construcție, acum municipalitatea trebuie să plătească pentru ca proprietarii să demoleze garajele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.