Daniel Constantin: „Mă bucur că ia viață cea de-a treia forță politică la nivel national, cu accent puternic pe zona Banatului”

0
324

DANIEL CONSTANTIN - ALDE-

Alianța Liberalilor Democrați va deveni în curând al treilea cel mai important partid din România. Afirmația îi aparține co-președintelui ALDE, Daniel Constantin. Acesta s-a aflat marți la Timișoara într-o vizită de lucru.

Fostul lider PC este încrezător în ceea ce privește viitorul ALDE. Potrivit acestuia, una dintre prioritățile partidului o reprezintă alegerile din 2016. În plus, își dorește candidați puternici, care să fie aleși în urma unei competiții interne. “Mă bucur că ia viață cea de-a treia forță politică la nivel national, cu accent puternic pe zona Banatului. Am văzut un sondaj de opinie, care ne dă mari speranțe și arată că pe zona Banatului există o încredere, un început în proiectul nostru politic. Mă bazez în următoarea perioadă în desemnarea candidaților cu care partidul nostru va veni în fața electoratului în 2016. Vă reamintesc că mai avem mai puțin de un an de zile până la alegeri”, susține Daniel Constantin.

Totodată, Daniel Constantin spune că indiferent de propunerile din partea altor partide, ALDE va candida singur. În legatură cu subiectul ce îl vizează pe europarlamentarul Maria Grapini, acesta a transmis faptul că:  „Nu vorbesc de rău colaboratorii. Nu pot să-i urez decât succes pe drumul pe care vrea să meargă. Cred că partidul a făcut foarte mult pentru Maria Grapini și ea a făcut foarte mult pentru partid. Nu cred că trebuie decât să ne strângem mâna și să mergem mai departe”, a afirmat liderul ALDE.

Vă reamintim că cei doi foști colegi de partid au fost la cuțite, întrucât europarlamentarul nu a fost de acord cu fuziunea dintre PC și PLR. Într-un final, Maria Grapini a părăsit Partidul Conservator, îndreptându-se către noua formațiune PPU, fondată de susținătorii lui Dan Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.