Sute de locuri libere bugetate la Politehnica Timișoara

0
357

Admitere Politehnica TM

Atenție, viitori studenți! De săptămâna viitoare încep înscrierile la Universitatea Politehnica Timișoara.

Absolvenții de liceu care vor să aleagă una dintre cele zece facultăți din cadrul Universității Politehnica din Timișoara au la dispoziție 2280 de locuri bugetate și cinci zile în care își pot depune dosarele. Luni, 13 iulie, încep înscrierile la Universitatea Politehnica din Timișoara. Automatică şi Calculatoare, Chimie Industrială şi Ingineria Mediului, Construcţii, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Management în Producţie şi Transporturi, Mecanică, Inginerie Hunedoara, Ştiinţe ale Comunicării, Arhitectură şi Urbanism sunt cele 10 facultăți care îi așteaptă pe absolvenții de liceu și la care sunt 2.280 de locuri bugetate.

Potrivit conducerii universității, cele mai multe locuri sunt disponibile la Automatică şi Calculatoare (375 BUGETATE și 245 CU TAXĂ), Mecanică (418 BUGETATE și 180 CU TAXĂ) şi Electronică şi Telecomunicaţii (283 BUGETATE și 160 CU TAXĂ).

Absolvenţii de liceu de origine română din diaspora au la dispoziţie 116 locuri. Înscrierea candidaţilor are loc până pe data de 17 iulie, iar pe 21 iulie va avea loc concursul de admitere, urmând ca rezultatele să fie afișate pe data de 25 iulie. Tematica de concurs şi bibliografia pentru probele scrise se găsesc afişate pe paginile oficiale ale fiecărei facultăţi.

Taxele de admitere la ciclul licenţă pentru anul universitar 2015 – 2016 sunt de 100 de lei pentru înscriere şi 100 de lei pentru confirmarea locului.

Calendarul detaliat al admiterii, distribuţia locurilor pe facultăţi şi oferta de programe şi specializări sunt disponibile pe pagina de internet a universităţii, www.upt.ro, la secţiunea Admitere Licenţă 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.