Timișenii sunt invitați la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

0
400

someri

Şomerii din Timiş îşi pot găsi un loc de muncă, la mijlocul acestei luni. Pe 17 iulie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara va avea loc un târg de joburi, organizat de Fundaţia Şcoala de Afaceri şi AJOFM în cadrul unui proiect european.

Acțiunea începe de la ora 10, în incinta Centrului Regional de Afaceri. Evenimentul se adresează firmelor și instituțiilor care doresc să angajeze șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată, persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive și care sunt invitate să își prezinte oferta de locuri de muncă vacante în domeniile: lucrător în comerț, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, electrician exploatare medie și joasă tensiune, operator calculator electronic și rețele, maseur, contabil, inspector/referent resurse umane, bucătar.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea nivelului ocupabilității, adaptabilității și mobilității pe piața muncii pentru 260 persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă și șomeri, printr-un program integrat de măsuri de ocupare.

(Foto arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.