USAMVB scoate la concurs 650 de locuri bugetate

0
427

inscrieri USAMVB

Aproximativ 650 de locuri bugetate sunt scoase la concurs de Universitatea de Ştiinţe Agricole din Timişoara pentru nivelul de licenţă. Înscrierile au început azi şi se vor încheia în 28 iulie.

Acte necesare pentru înscriere: diplomă de bacalaureat sau diplomă echivalentă cu aceasta, în original; certificat de naştere în copie legalizată; adeverinţă medicală tip din care să rezulte că persoana care se înscrie la admitere este aptă pentru domeniul la care candidează; 3 fotografii color 3/4;chitanţa reprezentând taxa de înscriere;cerere de înscriere; dosar plic.

Taxele de studiu la Universitatea de Ştiinţe Agricole rămân aceleaşi cu o excepţie. La Facultatea de Medicină Veterinară taxa pentru un an se majorează cu 500 de lei, până la 5.000 de lei.

CRITERIUL DE ADMITERE LA LICENŢĂ: Departajarea candidaţilor se va face pe baza mediei de la bacalaureat. Departajarea candidaţilor cu aceeaşi medie de bacalaureat se va face luând în considerare nota cea mai mare la limba română (scris) şi apoi, dacă se impune, matematică (scris).

CRITERIUL DE ADMITERE LA MASTER: Criteriul de departajare este reprezentat de nota calculată ca medie aritmetică a mediei de absolvire a facultăţii şi a mediei la examenul de finalizare a studiilor.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul www.usab-tm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.