Depistați cu alcool şi tutun de contrabandă

0
266

tigari contrafacute

Un bărbat şi o femeie au fost depistaţi de către jandarmii timişoreni în Gara de Nord, având asupra lor 15 recipiente cu tutun de contrabandă şi 10 sticle cu alcool concentraţie 96%, de provenienţă extracomunitară.

Totul s-a întâmplat miercuri după-amiază, când un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara au observat un bărbat, în vârstă de 55 de ani şi o femeie de 44 de ani care aveau asupra lor două bagaje voluminoase. Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii celor doi precum şi a bagajelor acestora, constatând că erau pline cu tutun şi alcool concentraţie 96%, produse care trebuie supuse accizării.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde aceştia au declarat că au cumpărat tutunul şi alcoolul pentru consumul propriu. Întrebaţi despre provenienţa acestora, cei doi le-au spus oamenilor legii că au cumpărat marfa din Serbia, aceasta fiind transportată cu trenul de Vrşeţ spre Timişoara.

Întreaga cantitate de tutun şi alcool a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată lucrătorilor de la ANAF – Direcţia Regional Vamală Timişoara care vor lua măsura sancţionării contravenţionale pentru cele două persoane, în conformitate cu prevederile Legii 86/2006 / Codul Vamal al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.