Un nou jucator spectaculos ajunge la BC Timisoara

0
573

baschet

BC Timișoara a ajuns la o înțelegere cu încă un jucător trecut prin campionatul universitar american, NCAA. Noul alb-violet a evoluat în precedentele două campionate la Stetson University, pentru care a disputat 62 de partide.

Kentwan Smith s-a născut la 17 decembrie 1991, la Freeport, Bahamas, și a fost unul dintre cei mmai buni jucători de la Stetson Hatters, în sezonul 2014/2015, cu medii de 13,8 puncte, 6,8 recuperări și 1,3 pase decisive, în 31 de partide. Kentwan Keneth Smith (203 cm, 93 kg) evoluează pe posturile 3 și 4 și este un specialist al slamdunk-urilor. Ultimul Mister Dunk de la Timisoara a fost tot un american, Dominique Archie.

Smith a înregistrat opt partide cu cel puțin 20 de puncte marcate în sezonul precedent, cu un record de 27 de puncte în partida cu Kennesaw State Owls, la 22 ianuarie anul acesta.

Kentwan Smith este component al naționalei statului Bahamas. Astfel, toți cei cinci stranieri pe care i-a transferat până la acest moment clubul banatean sunt actuali sau foști componenți ai echipelor naționale de seniori ale statelor de unde vin.

Ceilalti stranieri care vor reprezenta Timisoara in viitorul sezon sunt americanul Derrick Low muntenegreanul Filip Barovic, sârbo-slovacul Nenad Milosevic și bulgarul Hristo Nikolov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.