Peste o mie de amenzi în doar patru zile. Vitezomanii au rămas pietoni

0
219

amenzi politisti

S-a lăsat cu amenzi usturătoare în această săptămână în Timiș. O mie două sute de sancţiuni contravenţionale au aplicat oamenii legii, iar jumătate dintre acestea au fost pentru vitezomani.

Astel, în perioada  13 –  16 iulie, poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat activităţi privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Au fost întocmite 20 de dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 1174  de sancţiuni contravenţionale, 506 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 151  pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost sancţionaţi şi 145 de pietoni care nu au respectat prevederile legale.

Totodată, 90 de permise de conducere au fost suspendate, 37 dintre acestea fiind pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor, 24 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, 13 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, 7 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză şi alte abateri. De asemenea, au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Oamenii legii vor continua acțiunile de acest gen și în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.