VIDEO: A fost emisă autorizația de construcție a lărgirii străzii Popa Şapcă

0
612

camion PASAJUL JIUL

Vești bune pentru timișoreni! Municipalitatea a anunţat astăzi că în curând vor începe intervenţii importante de lucru la un proiect mult așteptat.

Este vorba despre lucrările de construcție pentru lărgirea străzii Popa Şapcă, a pasajului şi a bulevardului Antenei la patru benzi, care va fluidiza traficul din oraș. Reprezentanţii Primăriei Timişoara speră ca lucrările să poate începe anul acesta, în toamnă. Potrivit primarului Nicolae Robu, de acum se poate da drumul documentaţiei pentru licitaţia contractării executantului. „Astăzi am emis autorizaţia de construcţie pentru lărgirea străzii Popa Şapcă, a pasajului şi a bulevardului Antenei la patru benzi, prin urmare putem da drumul la documentaţia pentru licitaţie în vederea contractării executantului. Sper să decurgă în condiţii bune această licitaţie”, spune edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, Nicolae Robu speră ca traficul să fie perturbat cât mai puţin, deşi va fi necesară închiderea completă a circulaţiei pentru lărgirea pasajului. “Ne vom organiza astfel încât să perturbăm traficul extrem de puţin. Atunci când se va lucra la pasajul de sub calea ferată perturbarea nu va dura mult, pasajul se va face relativ operativ”, completează primarul.

Lucrarea – lărgirea străzii Popa Șapcă, a trecerii pe sub calea ferată și a bulevardului Antenei  a fost bugetată cu 10 milioane de lei anul acesta. Investiţia este estimată la 68 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.