VIDEO: DJ-ul de la Clubul Toniq sancționat cu 200 lei pentru tulburarea liniștii

0
296

dj club1

Un DJ din Timisoara a fost sancționat cu 200 lei de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii. Polițiștii locali au aplicat azi-noapte o sancțiune contravențională DJ-ului de la Clubul Toniq (societatea comercială Cerveza SRL), care își desfășoară activitatea în Parcul Justiției.

Motivul este tulburarea liniștii locuitorilor din zonă, prin folosirea la intensitate mare a aparatelor muzicale. Acesta a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 200 lei. Clubul a mai fost sancționat în ultima perioadă de cinci ori, cu amenzi de 2700 lei pentru diverse fapte, atât pentru punctul de lucru din Parcul Justiției cât și la punctul de lucru de pe str. Eugeniu de Savoya.”Reamintim că potrivit Legii 61/1991 republicată în cazul repetării contravențiilor referitoare la tulburarea liniștii publice se dispune și măsura suspendării activității localului de către organul care a eliberat autorizația la propunerea agentului constatator„, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Anul acesta, două societăți, Riverdeck și La Căpițe, au fost închise din cauza legislației referitoare la liniștea publică, la propunerea polițiștilor locali.

dj club2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.