VIDEO: Liberalii au început evaluarea candidaturilor la primării pentru alegerile de anul viitor

0
694

11071223_10203601701154402_1388836432_o

PNL Timiș a început evaluarea candidaturilor la primării pentru alegerile de anul viitor. Astfel că au găsit o modalitate inedită de a afla cine-și dorește o funcție în partid.

Au pus la dispoziție un document cu mai multe variante de răspuns care trebuie completat până la data de 15 august. Din septembrie vor începe alegerile interne pentru funcțiile de conducere, iar atunci, cel mai probabil, se va ține cont și de opțiunile fiecărui liberal.

Co-președintele PNL, Nicolae Robu, spune că acolo unde există deja edili în funcție aceștia vor avea locul asigurat. „E firesc că nu lăsăm ca în partid lucrurile să meargă în free-running și să vedem ce oameni avem în partid, la ce funcții aspiră aceștia. Vrem să cunoaștem aspirațiile membrilor PNL. Nimeni nu îi va obliga să completeze acele fișe, dar cine vrea poate face acest lucru. E bun pentru ca noi și ei să știm care sunt locurile pe care se va concura și să ținem cont de alegerile fiecărui membru în parte”, spune Nicolae Robu, co-președintele PNL Timiș.

De cealaltă parte, Dan Popa consideră că aceste chestionare sunt benefice în interiorul partidului. Fiecare membru, fie el din organizația de tineret, de femei sau de seniori, poate astfel să-și poată expune ambițiile și dorințele de care ar trebui să țină seamă partidul.

La toamnă, vor fi stabiliți şi candidații pentru Consiliile Locale si pentru Consiliul Județean Timiş.

1 COMENTARIU

  1. La ce candidati sunt dati „pe surse” pentru primariile din judet sa fie fericiti daca obtin doua in plus fata de ce au acum! Cateva exemple: Pasca Marinel la Recas, un domn Gherman la Sanandrei si „imbatabilul” Redis la Ortisoara! 🙂 Pe Pasca il bate PSD si cu doua maini legate, la Sanandrei, cu toate ca se incearca importarea fostului candidat PNTCD din 2012, PNL nu are nicio sansa la primarie datorita execrabilei imagini a lui Gherman iar la Orti actualul edil PSD poate fi de invins doar de candidatul PNL Sobolu Aleodor.Asa spun sondajele! 😉 Cei inteligenti inteleg!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.