Doi pensionari depistaţi cu ţigări de contrabandă

0
250

pensionari tigari

Au fost prinși de jandarmii timișeni cu țigări de contrabandă, în Gara de Nord din Timișoara. Este vorba despre doi indivizi, în vârstă de 61 și 69 de ani, din județele Gorj și Suceava, care aveau pachetele de țigări ascunse în bagaje și pe corp, sub haine.

Jandarmii care patrulau în zonă au observat cele două bagaje voluminoase pe care le cărau cei doi și i-au luat imediat la întrebări. Bărbații le-au spus oamenilor legii că au cumpărat țigările din Serbia și le-au adus cu trenul de la Vrşeţ la Timișoara.

Cei doi au fost duși la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde le-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă, faptă prevăzută şi sancţionată de Legea 86 / 2006.

Tot duminică, jandarmii timişoreni au depistat un tânăr, în vârstă de 32 de ani care oferea spre vânzare 14 parfumuri, inscripţionate cu numele a diferite mărci consacrate. Acesta a recunoscut că ştia de faptul că parfumurile pe care le oferea spre vânzare erau contrafăcute.

Bărbatul a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, faptă  prevăzută şi sancţionată de  Legea 84/1998.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.