Elevii din Timiș, pe primul loc la concursul de protecție civilă

0
389

 

elevi

Elevii din Timiș, primii la concursul de protecție civilă! Ei au luat locul întâi într-o competiție în care s-au întrecut cu alte 14 echipe. Este vorba despre etapa națională a concursului „Cu viața mea apăr viața” care s-a desfășurat la Pitești, in perioada 14-16 iulie.

Județul Timiș a fost reprezentat de elevii Școlii Gimnaziale nr. 19 „Avram Iancu” Timișoara. Adolescenții și-au testat cunoștiințele în probele de „Transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă pe distanță de 50 de metri”, respectiv „Deplasare cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat”. Astfel, ei au obținut locul I, reușind să învingă celelalte 14 echipe înscrise în concurs. Câștigătorii sunt Snejana Rujiţa Iancovici, Paul Cosmin Hruşcă, Răzvan Claudiu Cîţă și Alexandru Dorel Sala, coordonați de profesoara Spomenca Iovanca Petrici. “Aceştia au dat viaţă acestei întreceri  în mod direct în calitate de participanţi în concurs sau în mod indirect, printr-un sfat, un exemplu personal sau prin efort organizatoric şi financiar. Iar viaţa i-a răsplătit, cu un eveniment în care s-au împletit deopotrivă sentimente, emoţii, gâduri şi atitudini dintre care dăruirea, încordarea, concentrarea, teama, curajul şi bucuria au însoţit permanent protagoniştii concursului”, transmit reprezentanții ISU Banat.

La categoria elevi de liceu, Timișul a fost reprezentat de o echipă de la Liceul Teoretic “Traian Vuia” Făget, care s-a clasat pe locul al cincilea. Aceasta a fost formată din Andreea Todor, Alexandra Stanici, Răzvan Neagu și Alexandru Stoica, coordonați de profesorul Adrian Dobrogeanu.

concurs elevi ISU 2

elevi ISU

concurs elevi ISU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.