Razie printre localurile și barurile din Timișoara! Curg amenzile în această perioadă

0
238

foto comert

Razie printre localurile și barurile din Timișoara. Oamenii legii le-au pus gând rău celor care tulbură liniștea publică sau nu respectă normele legale de funcționare.

O altă societate care nu a respectat dispoziția de suspendare a activității a fost sancționată de polițiștii locali din cadrul Serviciul Inspecție Comercială. Acțiunile au continuat în aceste zile, cu privire la respectarea dispozițiilor emise de primarul Nicolae Robu, și anume suspendarea activității în cazul mai multor societăți comerciale care au funcționat, deși nu aveau autorizație în acest sens sau au tulburat ordinea și liniștea publică.

Astfel, după ce zilele trecute societatea Duo Grup Service SRL a fost sancționată deoarece a continuat să funcționeze deși activitatea era suspendată neavând acord de funcționare, în cursul zilei de ieri o altă societate comercială Alinafood SRL din Piața Unirii a fost sancționată cu amendă în valoare de 1000 lei, deoarece nu a respectat dispoziția de suspendare.

Societatea a mai fost sancționată în acest an de trei ori, cu amenzi în valoare de 2.800 lei, fiindu-i chiar suspendată activitatea în cursul lunii ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.