Studenții din întreaga lume își dau întâlnire la Timișoara

0
341

parada-iswint

Studenții din întreaga lume se reunesc la Timișoara în cadrul ISWinT – International Student Week. Festivalul se află la cea de-a 22-a ediție si va avea loc în perioada 23 iulie – 2 august.

ISWinT este organizat de Liga Studenţilor de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara.

Punctul culminant al evenimentului va fi parada oficială a participanților, atunci când străzile orașului se vor umple de oameni în tricouri galben cu verde. Potrivit organizatorilor, pe parcurcul ediţiilor de până acum, numărul studenţilor participanţi a depăşit 2.000, proveniţi din peste 60 de ţări cu o bogată istorie culturală. “În cadrul workshop-urilor diversificate, studenții vor învăța că fiecare dintre noi are un talent într-un anumit domeniu și vor fi încurajați să îl dezvolte, să își cultive abilitățile și pasiunea, indiferent dacă acestea sunt legate de fotografie, de gastronomie, de vorbitul în fața unui public sau de orice altceva”, transmit organizatorii.

(Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.