Preşedintele Consiliului Judeţean Arad reținut 30 de zile pentru luare de mită

0
582

 

Nicolae Iotcu

Mită de 10.000 euro în municipiul Arad! Nicolae Ioţcu, preşedintele CJ Arad, a fost prins în flagrant, astăzi, de procurorii DNA Timişoara, în timp ce primea şpaga de câteva zeci de mii de euro. Se pare că flagrantul a fost organizat în faţa locuinţei sale din municipiul Arad.

Potrivit unor surse judiciare, Nicolae Ioţcu a primit 10.000 de euro şpagă de la un om de afaceri pentru un contract legat de investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Nicolae Ioţcu este preşedinte al Consiliului Judeţean Arad din anul 2008. Anterior, în perioada 2004-2008, el a fost senator din partea PDL. El şi-a început cariera politică în 1996, ca membru al Partidului Democrat.

Anchetatorii fac parcheziţii atât la domiciliul preşedintelui CJ Arad, cât şi la biroul acestuia din cadrul Consiliului Judeţean.

UPDATE:  Conform surselor judiciare, există un mandat de reţinere pe numele acestuia, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, Nicolae Ioţcu să fie dus în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vom reveni cu informații.

(Sursa foto www.glsa.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.