VIDEO-Nicolae Robu: “Timișoara nu poate fi campus monăstiresc. Dar dați muzica mai încet!”

0
311

cluburi

Patronii de cluburi din Timișoara avertizați de municipalitate să dea muzica mai încet! Au curs amenzile în ultima perioadă in privinta localurilor, barurilor si cluburilor de noapte din oras.

Primarul Nicolae Robu a adus din nou în discuție reclamaţiile privind funcţionarea cluburilor pe timp de noapte. Astfel că acesta consideră ca ar trebui găsită o soluţie de mijloc. „Eu, ştiţi bine, am declarat în mai multe rânduri că Timişoara nu poate fi campus monastiresc. Este un oraş mare, cu foarte mulţi tineri, cu oameni care au nevoie şi de distracţie, pentru că în Timişoara se munceşte, rata şomajului este sub 1%, şi este firesc atunci ca aceşti oameni care muncesc să aibă şi posibilităţi de distracţie. Dar proprietarii de cluburi, administratorii, trebuie să înţeleagă că oferta lor de distracţie nu poate fi acceptată în orice termeni. Eu le cer să nu se expună la amenzi şi, mai mult decât atât, la închidere, la suspendarea activităţii lor şi să respecte legea”, spune primarul Nicolae Robu.

În plus, edilul îi sfătuiește pe proprietarii cluburilor să nu mai creeze disconfort fonic cetățenilor care locuiesc în vecinătate. „Trebuie să înţeleagă că, atâta vreme cât nu au instalaţii de izolare fonică corespunzătoare, cât funcţionează în aer liber unele dintre ele, numărul de decibeli nu poate fi atât cât îşi doresc ei sau le place unora dintre clienţi. Eu cred că lumea se poate simţi bine şi la un volum mai mic al muzicii, astfel încât să nu fie deranjaţi cetăţenii care locuiesc în vecinătate. Sunt foarte multe sesizări”, adaugă edilul.

Pe de altă parte sunt și situații în care unii cetățeni fac sesizări repetate, iar dacă Poliția nu intervine, aceste persoane devin nemulțumite, spune Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.