Trei subofiţeri ai şcolilor militare de învăţământ s-au alăturat jandarmilor timişoreni

0
534

 

Absolventi jandarmerie TM

Trei subofiţeri, absolvenţi ai instituţiilor militare de învăţământ din MAI, s-au alăturat începând de astăzi, jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.  Cei trei subofiţeri sunt absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani şi poartă gradul de „sergent major”.

Noii colegi au fost primiţi în cadrul festiv la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, de comanda unităţii şi de colectivul de cadre militare de la reşedinţă. “Comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, colonel Alexandru Sîrca, după mesajul de bun venit, le-a prezentat tinerilor absolvenţi priorităţile instituţiei şi atribuţiile ce le revin fiecăruia în desfăşurarea activităţii profesionale, pentru a răspunde prompt nevoilor şi solicitărilor cetăţenilor”, transmit reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

În perioada următoare, cei mai noi membri ai colectivului jandarmilor timişoreni vor parcurge un program de pregătire pentru a se obişnui cu misiunile ce le vor avea de îndeplinit.  În foarte scurt timp, ei vor executa misiuni de ordine publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.