VIDEO: Începe reabilitarea Parcului Justiției

0
384

parcul padurice

Vești bune pentru timișoreni! Lucrările la Parcul Justiţiei din Timişoara vor începe în curând.

Potrivit edilului sef, Nicolae Robu, licitaţia a fost deje făcută şi urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor. Conform contractului, lucrările trebuie finalizate cel mai târziu în data de 20 decembrie. „Am semnat contractul pentru modernizarea Parcului Justiției. Licitația s-a desfășurat cu succes și am semnat contractul cu SC Lovrintim SRL la o valoare de 1.157.449 mii lei fără TVA. Valoarea cu care s-a pornit la drum a fost de 1.549.000, drept urmare s-a făcut și o economie prin licitație”, explică edilul Nicolae Robu.

Proiectul presupune reabilitarea întregii suprafețe gazonate, aproximativ 17.000 de metri pătrați și se vor moderniza peste 1.500 de metri de alei. În plus, se vor planta 53 de arbori și arbuști ornamentali și 110.000 bulbi de flori, se vor monta 38 de bănci, un sistem de irigare a spațiilor verzi, 35 de coșuri de gunoi și 23 de stâlpi de iluminat fotovoltaici.

Durata de implementare a proiectului este de 4 luni. Lucrările vor începe în cel mult două săptămâni, anunță municipalitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.