Lucrări de infrastructură în Lugoj. Zeci de străzi au intrat în reabilitare

0
457

infrastructura Lugoj

Municipiul Lugoj se află în plin șantier. Autoritățile locale au dat ordin de începere a noilor lucrări. După încheierea lucrărilor de asfaltare a străzii Smârdan, programul de reabilitare a străzilor din Lugoj a continuat cu strada Alexandru Vlahuță unde lucrările au demarat în cursul zilei de 24 iulie. Potrivit reprezentanților Primăriei Lugoj, urmează asfaltarea străzilor Teiului și 1 Mai.

În cadrul programului de reabilitare a trotuarelor prin dalare, după finalizarea lucrărilor pe strada Anișoara Odeanu a început dalarea trotuarelor de pe strada Oltului după care lucrările se vor muta pe strada  Narciselor și în parcul din cartierul Micro I. Au fost montate borduri pe străzile Casian Munteanu, Pescarilor și Smârdan, străzi pe care se va interveni în cadrul programului de asfaltare a trotuarelor. După încheierea branșamentelor se vor monta bordurile și pe strada 1 Mai.

Municipalitatea anunță că în această perioadă se lucrează și la reabilitarea Casei Bredicenilor. S-a igienizat curtea și în prezent se repară acoperișul. În interior se scot podelele și se toarnă șapa în vederea montării pardoselii.

În ceea ce privește realizarea de parcări și sistematizarea cartierului Micro I, după montarea bordurilor și execuția pavajelor sunt în plină desfășurare lucrările de asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.