VIDEO: Municipalitatea intenționează să amenajeze 20 de noi terenuri de sport multifuncţionale

0
663

terenuri sport multifunctionale

Vești bune pentru timișoreni! Municipalitatea intenționează să amenajeze 20 de noi terenuri de sport multifuncţionale. Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, în prima fază, vor fi construite opt astfel de terenuri.

Studiul de fezabilitate va fi realizat de municipalitate şi va costa, împreună cu proiectul tehnic, 440.000 de lei fără TVA.”Am semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate a documentației tehnice a proiectului tehnic pentru construirea unui număr de opt terenuri de sport multifuncționale. Termenul de predare a documentației este de 4 luni. După ce avem documentația dorim să dăm drumul lucrărilor propriu-zise. Evident că nu poți lucra în orice condiții meteo, dar noi dorim să dăm cât mai repede drumul lucrărilor”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Fiecare din cele opt terenuri va avea o suprafață de 1000 mp, două porți de mini fotbal, două coșuri de baschet, dar și câte cinci bănci pe margini. Ele vor fi amplasate pe Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Bogdăneștilor, strada Ac. Remus Răduleț, strada Avram Imbroane, strada Zefirului, strada Holdelor, Intrarea Doinei și strada Aristide Demetriade.

Potrivit edilului Nicolae Robu terenurile vor fi gata abia în primăvara anului viitor. Până atunci, timișorenii se pot bucura de terenurile școlilor din oraș. Primarul a dat ordin ca toate aceste spații să fie deschise publicului larg atât pe perioada vacanțelor, cât și în timpul școlii, după finalizarea orelor de curs. ”Am dat recent dispoziția ca toate școlile să lase liber accesul la bazele lor sportive în vacanțe, respectiv în timpul școlii, după terminarea orelor de curs. (…) Acolo unde se produc degradări vom repara noi, acolo unde se degradează în mod natural, evident, unde se fac stricăciuni intenționat se va interveni altfel și îi vom pune la plată pe ei ce fac asta”, explică edilul.

(Sursa foto. www.dailybusiness.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.