Ce mai reclamă timișorenii la Poliția Locală. Sute de sesizări în ultima perioadă

0
569

sesizari POlitia Locala

Sute de sesizări au fost făcute de cetățeni, în ultima perioadă, la Poliția Locală Timișoara. Astfel, oamenii legii au sancţionat cerşetori, şoferi care parchează în locuri interzise, persoane care aruncă gunoaie pe domeniu public sau timişoreni care nu strâng gunoiele lăsate de câini.

Polițiștii locali au fost sesizaţi de un cetățean, că în fața Spitalului Județean din Timișoara un grup de persoane de etnie romă abandonează deșeuri pe spațiul verde. La fața locului au fost identificate trei persoane, toate cu domiciliul în localitatea Strehaia, județul Mehedinți, care au fost sancționate conform legii pentru că au abandonat deșeuri pe spațiul verde.

sesizari Politie Tm

Tot în ultima perioadă s-a înregistrat un număr mare sesizări telefonice referitoare în special la blocarea accesului în curți, garaje sau imobile, pe străzile Veronica Micle, Colonel I. Enescu, Bradul, Aurel Cozma, Versului, Telegrafului, blocarea trecerilor de pietoni, parcări în locurile rezervate persoanelor cu handicap, staționarea pe spațiul verde, staționare pe pistele pentru bicicliști pe str. Victor Babeș. Poliţiştii locali au luat măsuri şi în aceste situaţii şi i-au sancţionat pe şoferii care au încălcat legea.

Poliţiştii au mai fost sesizaţi prin telefon şi pentru situaţii în care posesorii de animale de companie își plimbă câinii și nu strâng dejecțiile fiziologice în urma acestora. Acest caz a fost sesizat în Piața Romanilor. Totodată, în zona Complexului Studenţesc îşi făceau veacul zeci de cerşetori.

În toate cazurile s-a intervenit imediat, fiind luate măsurile de sancționare prevăzute de lege, în funcție de fiecare situație în parte.

sesizari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.