VIDEO: Strada Versului din Timișoara intră în șantier

0
384

strada-versului

Strada Versului din Timișoara va fi reabilitată. Astfel că locuitorii din zonă, în curând, vor scăpa praf și de noroiul acumulat din cauza ploilor.

Strada Versului este amplasată între Parcul Pădurice și cartierul Calea Martirilor și este unul din locurile producătoare de noroi și praf din oraș. Oamenii își țin mașinile pe pământ, iar în zonă nu există trotuare sau locuri de parcare.

Municipalitatea a semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic în ceea ce privește reabilitarea străzii Versului din Timișoara. “A fost semnat cu SC Drum Proiect Consult SRL pentru sistematizarea străzii Versului. Valoare contractului este de 31 mii lei fără TVA, iar termenul de elaborare a documentației este 60 zile. (…) Dacă nu s-ar fi impus mutarea unor rețele de utilități aflate în subteran, s-ar fi reabilitat această stradă pe reparații însă așa, rețelele trebuie mutate și a trebuit să elaborăm un proiect și asta lungește execuția, pentru că trebuie să facem un proiect pentru o lucrare de sine stătătoare, iar ulterior licitație”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Conform proiectului, după reabilitare strada va avea dublu sens de mers, trotuare pe ambele părți, piste de biciclete, dar și copaci.

(Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.