Stadiul lucrărilor din centrul istoric al Timișoarei

0
267

lucrari centrul istoric

Lucrările de reabilitare în centrul istoric sunt în grafic! Primarul Timișoarei, Nicolae Robu spune că, deși nu e la așteptările sale viteza de lucru și muncitorii au întâmpinat pe parcurs dificultăți, lucrările decurg bine.

Astfel, potrivit acestuia, Piața Unirii e pavată în proporție de 60%. “Lucrurile nu merg cu viteza pe care mi-am dorit-o eu, dar lucrurile merg. Nu ne vine piatra așa cum ne-am dori noi, ci cu anumite sincope, dar proiectul avansează. Acum Piața Unirii e pavată în proporție de 60%, oricine poate vedea, o bună parte din Eugeniu de Savoya este pavată, jumătate din Mercy este pavată, Lucian Blaga este aproape gata, zona din jurul Pieței Sfântul Gheorghe este pavată aproape în totalitate”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

În plus, edilul anunță că lucrările ar putea fi finalizate chiar înainte de termen, la sfârșitul lunii octombrie. “Proiectul este într-o stare avansată, dar eu și timișorenii ne-am fi bucurat să fie mai avansate lucrarea. Avem termen până la sfârșitul anului, dar eu estimez că lucrările ar putea fi gata la finele lunii octombrie, chiar dacă avem timp până la 31 decembrie”, transmite Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.