Timisoara Saracens asteapta cu incredere partida cu Dinamo din Cupa Regelui

0
668

saracens

Pregatiti! Acesta este cuvantul de baza ce domina vestiarul liderului Superligii de rugby inaintea partidei cu Dinamo de sambata. Jocul se va disputa pe arena Gheorghe Rascanu din Ronat, ora 10, si conteaza pentru etapa a IV-a din grupele Cupei Regelui. In cazul unei victorii (asteptate), gruparea banateana see va califica in semifinale, indiferent de rezultatul ultimei partide din grupe, de la Bucuresti, contra lui CSM.

„Intotdeauna meciurile cu Dinamo sunt fizice si interesante. Asteptam partida si speram sa oferim publicului un meci frumos”, a spus astazi antrenorul echipei Grainger Heikell.

Chiar daca 11 jucatori sunt la nationala, Saracens se bazeaza pe un lot numeros unde concurenta este un principiu de baza. „Locul de titular nu se atribuie, el se castiga la antrenamente si in teren”, a spus si vicepresedintele Dusan Filipas, care astepata ca echipa banateana sa se califice la pas din grupe, apoi sa dispute semifinala competitiei pe 29 august, apoi finala, progrmata in data de 5 septembrie pe arena Arcul de Triumf din Bucuresti.

„Am jucat sambata un amical la Cluj, suntem multumiti in proportie de 90% de ce am reusit. Suntem nerabdatori sa jucam un meci oficial dupa atata timp si suntem pregatiti pentru jocul de sambata”, a spus si Vasile Rus, care va fi capitan in jocul amintit.

In fine, Tom Cox este ultimul venit in lotul echipei. Australianul a avut de ales intre echipe din Spania si Franta, dar a ales Romania. „Am auzit numai lucruri bune despre Timisoara, mai ales de la jucatori din campionatul Romaniei pe care ii cunosc, dar au fost adversari ai echipei. Sunt entuziasmat sa fac parte dintr-o echipa care an de an isi propune si reuseste sa adune trofee. Despre Romania stiu ca aici comunismul a cazut din 1989 iar de atunci tara este intr-un progres accelarat. Timisoara este primul oras european iluminat cu curent electric. O istorie frumosa, si din ce am vazut in cele doua zile libere pe care le-am avut aici, un oras minunat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.