VIDEO:Deputatul Gheorghe Ciobanu condus pe ultimul drum

0
1194

inmormantare GH. Ciobanu

Deputatul Gheorghe Ciobanu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit a fost dus la cimitirul Rusu Șirianu. Sute de oameni au fost prezenți la slujba de înmormântare, la Hotelul Delpack, deținut de familia acestuia.

Familia lui Gheorghe Ciobanu și-a dorit discreție la slujba de înmormântare, iar jurnaliștii au fost ținuți la distanță. În plus, un echipaj al Poliției Rutiere a blocat strada pentru a putea pleca, după slujbă, cortegiul funerar.

Printre cei care au venit să îl conducă pe ultimul drum se numără Sorin Grindeanu, președinte PSD Timiș, Eugen Dogariu, prefectul județului Timiș, Titu Bojin, președintele CJ Timiș, Adrian Pau, consilier județean, Dan Idolu, consilier local, senatorul Matei Suciu, Sorin Munteanu, directorul Stațiunii Buziaș, dar și mai mulți primari din județ și alte personalități din lumea politică de la București.

Vă reamintim că Gheorghe Ciobanu a decedat marți, în urma unui infarct. Era căsătorit și avea trei copii. Parlamentarul intenționa să candideze  la funcţia de preşedinte executiv al PSD Timiș, iar înainte de a se alătura social-democraților acesta a fost membru PDL.

inmormantare Gh.Ciobanu STIRI.Still011 STIRI.Still016 STIRI.Still020 STIRI.Still022 STIRI.Still023 STIRI.Still027 STIRI.Still031 STIRI.Still032 STIRI.Still033

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.