Victorie muncita si calificare meritata pentru Timisoara Saracens in semifinalele Cupei Regelui

0
285

saracens

Fara 12 dintre jucatorii de baza ai echipei, convocati la nationale, Timisoara saracens a intalnit in aceasta dimineata Dinamo in etapa a 4-a a Cupei regelui. Chiar daca in deplasare s-au impus cu 41-17, meciul de pe teren propriu nu a fost usor, victoria venind la capatul unei partide in care trupa in galben si negru astazi a muncit serios pentru cele 4 puncte.

Totul a inceput perfect pentru banateni, care la jumatatea primei parti aveau un avantaj de doua eseuri transformate. Au fost doua faze jucate „de manual” a amfitrioni, la primul eseu cu o minge care a avansat din propriul 22 si la al doilea cu un balon recuperat din tusa adversa. Brian Sefania si Fonovai Tangimana au culcat balonul in terenul advers, Gabi Conache transformand din pozitie centrala.

Dinamo, spre marele ei merit, a iesit la joc si a preferat sa atace din toate pozitiile, astfel ca pana la pauza au redus din diferenta prin doua eseuri netransformate, reusite de S. Kata si George Iacob,, 14-10.

In partea secunda, Timisoara a dominat partida chiar daca nu a mai reusit eseuri. Partea defensiva a mers perfect, in timp ce actiunile ofensive s-au soldat cu doua penalitati transformate de Conache. S-a incheiat 20-10, Saracens mai avand si doua eseuri nevalidate, dar una peste alta o victorie muncita si meritata in fata unui public cald, care a umplu tribuna d epe arena Gheorghe Rascanu.

Peste doua saptamani, Timisoara joaca ultimul joc din grupe la Bucuresti cu CSM, apoi pe 29 august va evolua in semifinalele competitiei.

Saracens: Militaru, Sabau, Maris, Lazar, Muresan, Ianus, Rus, Gorcioaia, O’Donnel, Umaga, Moala, Cox, Sefania, tangimana, Conache. Au mai intrat: Vladeanu, Taupaki, Shannan, Halalilo, Zaharia, Istoc, Neacsu, Csaparii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.