Clubul Magnum organizează a treia ediție a TIMISOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL

0
685

magunum

Clubul sportiv Magnum Team a luat naștere în anul 2005 evidențiindu-se de la început prin performanță și profesionalism în fiecare acțiune în care s-a implicat. Diana și Raul Avram, antrenori consacrați pe scena
timișoreană, au reușit performanța de a organiza în aprilie 2007 prima ediție a Cupei Baroque, primul concurs național de dans sportiv organizat în Timișoara după 7 ani de pauză. Campionatul Național al României (edițiile 2008 și 2009) a fost începutul competițiilor de talie înaltă organizate de Magnum Team, pentru ca în 2013 să se organizeze TIMIȘOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL, cel mai amplu eveniment de dans din partea de vest a țării, ajuns în 2015 la ediția a III-a.

Încă de la început, clubul și-a propus să ofere o alternativă corectă și sănătoasă tuturor celor interesați să practice dansul, de la începători până la avansați. Se lucreza în fiecare zi respectând valoarea, performanța și dorința fiecărui sportiv. Astfel există grupe de începători, de intermediari, de avansați și de performanță, atât pentru copii cât și pentru adulți. În cadrul clubului nu există limită de varstă, oricine poate veni aici pentru a descoperi relaxarea și bucuria în pași de dans.

Sportivi de top

În ceea ce-i privește pe sportivii clubului, acestia au obtinut rezultate exemplare. Magnum antreneaza unii dintre cei mai talentați sportivi din vestul țării care au adus emoții și bucurii deopotrivă: multipli campioni naționali de clasă, numeroase clasări pe podium la cele mai titrate concursuri internationale, clasări în primele 20 de locuri în clasamente la nivel mondial etc.

magnum2

German International Championship

În perioada 11-15.08.2015, Clubul Sportiv Magnum Team va participa cu 5 echipe de vârste diferite la GOC – German Open Championships, una dintre cele mai mari și importante competiții europene de dans sportiv la secțiunile Standard și Latino. Clubul va reprezenta orașul Timișoara cu cele mai multe echipe, iar așteptările antrenorilor sunt mari în ceea ce privește rezultatele.

Timisoara International Dance Festival

Pe de altă parte, clubul banatean anunța începerea pregătirilor pentru organizarea celei de-a treia ediție a Festivalului Internațional de Dans din Timișoara (TIMISOARA INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL 2015), cel mai amplu eveniment de dans din partea de vest a țării. Competițiile de Tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, dansuri caraibiene sau dansuri sportive se vor împleti armonios în perioada 14-18 octombrie 2015, la Timișoara, prin seminarii tematice, concerte, spectacole de tango argentinian, salsa sau dans contemporan, flash-mob-uri, concursuri de dans, petreceri dansante.

Unul dintre momentele marcante ale Festivalului va fi, cu siguranță, competiția WDSF International Open Standard & Latin (17-18 octombrie) organizată în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv și ANST și care, anul acesta va aduce la Timișoara, nu mai puțin de 13 arbitri de mare calibru din 13 țări diferite! Competiția se adresează juniorilor I și II, echipelor de tineret, de adulți dar și de amatori, anul trecut înregistrând un număr record de peste 120 de perechi participante!

Concertul extraordinar Tanghetto organizat în cadrul festivalului la Teatrul Național Timișoara în data de 15 Octombrie, începând cu ora 20:00 va aduce pe scena timișoreană unii dintre cei mai apreciați interpreți de tango argentinian din lume (nominalizați la premiul Grammy in 2014). Artiștii vor fi acompaniați prin dans de celebra pereche Ismael Ludman si Maria Mondino.

Clubul doreste ca evenimentele destinate dansului și bucuriei de a trăi să fie vizibile la nivel local, regional și național, împreună promovându-ne orașul, istoria și cultura dansului, precum și
talentul dansatorilor din Timișoara, din țară și străinatate.

magnum3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.