ACS Poli Timisoara vine cu un punct de la Tg. Mures

0
315

asa

Singura echipa din campionat care nu cunoscuse gustul… egalului, ACS Poli a obtinut astazi si prima remiza din acest sezon. Un punct mare cucerit pe terenul vicecampioanei ASA Tg. Mures.

Partida a avut doua prti diferite. In prima repriza s-a jucat ofensiv si deschis de ambele parti, un fotbal de calitate. In partea a doua insa, fotbalul a fost sarac cu putine faze de poarta. Gazdele au atacat in valuri, dar fara sa aiba ocazii importante, in timp ce oaspetii puteau da lovitura pe contraatac, dar a lipsit imprecizia.

Una peste alta un rezultat echitabil, si un primul punct obtinut in deplasare de trupa lui Dan Alexa, antrenor care a riscat mult astazi, cu multi jucatori ce au bifat primele minute pentru echipa in acest sezon.

Omul meciului a fost Cristi Scutaru, capitanul Timisoarei evoluand excelent in defensiva si avand doua interventii excelente, cu capul, in prima parte cand si-a salvat echipa de la goluri ca si facute.

ASA Tg. Mures: Stancioiu – Golanski, Bejan, Gonzalez, Balic, Muresan, Gorobsov, Jazvic, Brandan, Pedro, Manolov. Au mai jucat: Hanca, Martins, Velayos. Antrenor: Vasile Miriuta

ACS Poli: Kirschtein – Belu, Scutaru, Melinte, D. Popescu, Sarmov, Artean, Ov. Popescu, Rufino, Hernandez, Goga, Au mai jucat: Barbut, Zicu, Popovici. Antrenor: Dan Alexa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.