Timisoara Saracens merge la Bucuresti, doar cu gandul la victorie desi este calificata in semifinalele Cupei Regelui

0
561

rcm

Saracens joaca ultimul meci din faza grupelor Cupei Regelui la Bucuresti cu CSM. Indiferent de rezultat, banatenii vor ramane pe primul loc al grupei, dar tocmai de aceea, gruparea banateana vrea sa demonstreze ca nimic nu este intamplator.

”Trebuie sa dam dovada ca suntem o echipa de campioni si trebuie sa avem o mentalitate de campioni indiferent de miza meciului. Ne vom respecta adversarul si vom face totul pentru victorie. Acestea sunt valorile pe care le promoveaza Timisoara. Ma astept ca baietii sa demonstreze acest lucru”, a spus Dusan Filipas vicepresedintele clubului.

”Suntem increzatori ca putem sa ne intoarcem victoriosi de la Bucuresti. Atmosfera in lot este foarte buna si trebuie sa demonstram ca suntem cei mai buni si in acest meci sa avem un moral excelent inaintea semifinalei din Cupa Regelui”, a spus si Vasile Rus, capitanul echipei pentru acest joc.

Timisoara Saracens va juca cu locul secund din cealalta grupa, in speta Universitatea Cluj, in semifinalele competitiei. Desi meciul de la sfarsitul lui august este programat pe un teren neutru, acesta se poate desfasura la Timisoara, daca ambele parti vor cadea deacord.

In alta ordine de idei, lotul nationalei Romaniei s-a micsorat, conform uzantelor, de la 38 la 31 de jucatori, dar toti cei 10 reprezentanti ai Timisoarei au ramas in lot.

CSM BUcuresti – TImisoara Saracens se joaca sambata, de la ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.