Planuri indraznete pentru cea mai noua prim-divizionara din Timisoara! Informatica vrea maximum la futsal

0
343

doi

Reactivata de un grup de oameni ambitiosi si cu suflet mare, echipa Informatica Timisoara a primit dreptul de a juca in prima liga de futsal. Obiectivele sunt indraznete, podium si Cupa Romaniei, dar si planurile de viitor suna bine, scoala de fotbal si promovarea futsalului in licee si scoli.

„Obiectivul nostru principal este acela de a intra in play-off si de a incerca sa fim undeva in primele 2-3 echipe ale campionatului. O sa ma intrebati daca nu ne gandim chiar si la locul 1. Cu siguranta ca si acesta este unul dintre obiectivele noastre, castigarea Cupei Romaniei la fel”, a declarat finantatorul Gabriel Lungu.

Echipa este formata din internationali romani cu multi ani de futsal in spate, dar si cu multe trofee, dar si de straini cu calitate din Serbia, Bosnia si Brazilia.

„Muncim foarte mult ca sa putem forma un grup. Stim ca pretentiile pentru aceasta echipa sunt destul de mari si speram sa aducem si publicul la sala. Astfel, vom face un sport si mai placut pentru timisoreni. Ma bucur ca am venit spre casa, eu sunt banatean si stiu ce inseamna fotbalul in zona aceasta”, a spus Robert Lupu, antrenor-jucator al formatiei.

Bugetul echipei este de 400.000 lei, iar Informatica va debuta in campionat la finele saptamanii viitoare.

Iata si lotul echipei pentru acest sezon:
Portari
Teodor Lungu
Vlad Iancu
Jucatori de camp
Adrian Calugareanu
Robert Matei
Alcantara Thiago Marquez
Ivan Iovanovic
Claudiu Dumitru
Teodor Lungu
Vlad Iancu
Slaven Novoselac
Slobodan Janic
Ioan Al-Ioani
Stefan Rakic
Dan Rupa – antrenor secund / jucator
Robert Lupu – antrenor principal / jucator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.