Peste 120 de persoane sancţionate de jandarmi în ultima săptămână

0
395

marfa confiscata jandarmi

Acțiuni de amploare a jandarmilor timișoreni. Peste 120 de persoane sancţionate în ultima săptămână. Astfel, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au constatat 15 infracţiuni flagrante, au sancţionat contravenţional un număr de 124 de persoane cu amenzi în valoare de aproximativ 35.000 de lei şi au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de peste 6500 lei.

În perioada 17 – 23 august, peste 500 de jandarmi timişoreni au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, însumând peste 130 de misiuni de asigurare şi menţinere a ordinii publice. Jandarmii au intervenit  în diferite situaţii pentru aplanarea unor stări conflictuale, au executat misiuni de menţinere a ordinii publice prin patrule în sistem integrat. În plus, oamenii legii au acționat pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în piaţa Flavia din Timişoara. Au fost ridicate în vederea confiscării 12 kilograme de cafea şi 18 parfumuri contrafăcute, celor în cauză fiindu-le întocmite actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare precum şi de deţinere de produse nesupuse accizării.

97

Tot în ultima săptămână, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara au asigurat ordinea publică la desfăşurarea a 24 de rugi bănăţene în localităţi din judeţul Timiş şi Caraş – Severin, unde au fost acordate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6000 de lei pentru tulburarea ordinii publice şi provocarea de scandaluri. De asemenea, un număr mare de jandarmi timişoreni au participat la sfârşitul acestei săptămâni, la asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, la Campionatul Internaţional de Judo U21 la Deva, precum şi la mânăstirea Prislop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.