Training destinat tinerilor în căutarea unui loc de muncă

0
429

 

Joburi

Asociația NOI RE-CREĂM din Timișoara organizează în perioada 24-30 august un training de pregătire a tinerilor pentru piața muncii. Tinerii în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să se pregătească pentru viitorul profesional sunt invitați să se înscrie pe listele de participare.

Astfel, în cadrul proiectului 50 de tineri din România, Spania, Italia, Slovacia și Croația vor veni la Casa Tineretului din Timișoara pentru a a-și dezvolta abilități și competențe, pentru a asculta povești de succes din domeniul management-ului și al antreprenoriatului. Ei vor fi ghidați în activități de către echipa asociației, cu contribuția Centrului de Consiliere Psihologică și Orientare în Carieră din Universitatea de Vest din Timișoara.

Tinerii vor învăța cum să redacteze un curriculum vitae competitiv, cum să se prezinte la un interviu, cum să acceseze locuri de muncă în Uniunea Europeană, cum să dezvolte un plan de afaceri și vor dobândi multe alte cunoștinte și competențe utile în dezvoltarea profesională.

Proiectul este finanțat prin programul european Erasmus Plus.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.