Semifinala acasa! Timisoara Saracens joaca vineri cu Clujul pentru a intra in finala Cupei Regelui

0
399

saracens

Timișoara Saracens RCM-UVT și CS U Prodvinalco Cluj se vor înfrunta, vineri, de la ora 17,30, pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” din Timișoara, în prima semifinală a Cupei Regelui la rugby.

„Ne așteaptă o perioadă dificilă, cu meciuri puternice. Ne bucurăm să reprezentăm clubul în această semifinală, dar nu îi subestimăm deloc pe clujeni. Așteptăm cât mai mulți suporteri pe teren vineri pentru a ne susține”, a declarat Vasile Rus, căpitanul echipei Timișoara Saracens.

Timisoara si-a propus sa joace in urmatoarele 3 luni, 3 finale: Cupa Regelui, Cupa Romaniei si finala mare a Superligii. Intre aceste partide, banatenii vor debuta si in competitii europene.

”Orice meci îl tratăm ca să-l câștigăm. O să fie un meci dificil la Timișoara, însă o să încercăm să facem un meci bun, ca să pregătim finala mică sau mare, mi-aș dori eu. În ceea ce privește problemele de lot, mi-ar plăcea să avem 40 de jucători de aceeași valoare, însă nu e posibil. Facem ce putem, cu ce putem. Sunt și jucători tineri, pe care încercăm să-i integrăm în prima echipă. E puțin mai dificil, dar cu multă muncă sperăm să avem rezultate pozitive”, a declarat, la rândul său, antrenorul echipei ”U” Prodvinalco, Bogdan Bălan.

Sâmbătă, în a doua semifinală a competiției, CSM Știința Baia Mare și CSM Olimpia București se vor întâlni pe Stadionul ”Bebe Boboc” din Sibiu, de la ora 11,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.