Pledoarie pentru spectacol! Timisoara Saracens, VICTORIE si calificare in finala Cupei Regelui

0
347

rugby

Spectacol total in Ronat, chiar si pe o caldura la limita caniculei. Timisoara Ssaracens a urcat rugby-ul la rang de arta in semifinala Cupei Regelui disputata acasa cu Universitatea Cluj. Un „desen” pe teren magnific, faze de curtea scolii si eseuri minunate. S-a incheiat  52-10 in fata unui adversar temator, dar cu multi tineri in teren, care in anii urmatori pot avea un cuvant de spus in ovaliada romaneasca.

Timisoara Saracens, cu un 15 de start extrem de competitiv, chiar si fara cei 8 jucatori de la nationala, a dominat ostilitatile din primul minut, ducand balonul cu migala spre butul advers inca din start. 8 eseuri au reusit banatenii, 6 dintre ele transformate de Conache, ca o simetrie, 4 eseuri si 3 transformari per repriza.

Ianus a deschis balul eseurilor, urmat chiar de fundasul Conache, apoi spectaculosii Moala si Sefanaia culcand si ei balonul in terenul de tinta advers. In partea secunda, acelasi Moala a mai reusit un eseu cum nici la TV nu vezi, urmat de Halalilo, Shennan si Morisson. Punctele de onoare ale oaspetilor au venit din priciorul lui Melniciuc si in urma unui eseu de penalizare.

52-10 scor final, si Timisoara asteapta castigatoarea partidei dintre Baia Mare si CSM Bucuresti pentru a-si afla adversara din finala.

Saracens: Militaru, Sabau, Maris, Lazar, Muresan, Ianus, Rus, Gorcioaia, O’Donnel, Rose, Moala, Tangimana, Sefanaia, Umaga, Conache. Au mai intrat: Neacsu, Halalilo, Drenceanu, Morisson, Ciaparii, Cox, Shennan, Zaharia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.