VIDEO: Șantajat cu zeci de mii de euro pentru fotografii indecente

0
298

 

santaj

A fost șantajat de către un individ, în vârstă de 49 de ani, cu zeci de mii de euro pentru fotografii indecente. Vorbim despre un timișorean, care a depus plângere la Poliție pentru că era sanjatat cu 26.000 euro în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Luni, poliţiştii Secției 1 Timișoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat o percheziție domiciliară și au reținut, pentru 24 de ore, un barbat în vârstă de 49 de ani, bănuit de șantaj. Acesta a fost surprins în flagrant delict de polițiști în timp ce ar fi primit o sumă de bani de la un bărbat în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografii cu acesta în ipostaze indecente.

Din cercetări a reieșit că, în luna noiembrie 2014, suspectul și-ar fi creat un cont fals pe o rețea de socializare și ar fi obținut de la persoană vătămată fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, iar ulterior i-ar fi pretins diverse sume de bani în schimbul promisiunii de a nu face publice fotografiile. Până în prezent, bănuitul ar fi primit de la persoana vătămată 26.000 de euro.

Șantajistul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

(Sursa foto www.stradadebuzau.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.