Simonis: “Curtea de Conturi a arătat că aparatul Primăriei e incompetent, condus de un primar incompetent”

0
288

Alfred Simonis - PSD-

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ajuns din nou ținta atacurilor verbale ale consilierului local, Alfred Simonis. De această dată, luați în vizor sunt și câțiva angajați ai Primăriei.

Liderul grupului PSD critică incompetența din instituție și vorbește despre un document, un raport al Curții de Conturi. “Consiliul Local a fost pus în situația în care avea de ales dacă va exista sau nu sport în Timișoara. O parte din consilieri, chiar și din PSD, au ales să-și asume votul, alții nu. Nu cred că finanțarea sportului pentru un partid serios ca noi nu poate fi o decizie politică. Fiecare își dorește să existe sport, dar când Curtea de Conturi sesizează Primăria Timișoara cu privire la nereguli, fiecare consilier are răspundere proprie și poate face ce vrea”, susține Alfred Simonis.

În plus, acesta spune că nu doar asocierea și finanțarea a fost contestată de Curtea de Conturi, ci și deconturile.“Nu există domeniu auditat în care să nu existe nereguli. S-au găsit la agenda culturală, la B-dul Liviu Rebreanu unde SDM a făcut lucrări în perioada de garanție dată de Confort SA, la finațarea JazzTM, la finanțarea Asociației Capitală Culturală Europeană. Curtea a arătat că aparatul Primăriei e incompetent, condus de un primar incompetent”, argumentează consilierul municipal PSD, Alfred Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.