Sebastian Răducanu: „Comisia de circulație ar trebui să verifice timpii semafoarelor și refugiul pentru pietoni”

0
384

Sebastian Raducanu- presedinte PSD Timisoara-

Intersecția de la Punctele Cardinale din Timișoara este una dintre cele mai periculoase zone în care se produc accidentele. Președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, consideră că de vină pentru acestea este semaforizarea.

Totodată, el susține că pietonii nu au timp să traverseze strada și se opresc în refugii. “Sunt cazuri în care mașinile care sunt implicate în tamponări sunt proiectate în zona de refugiu pentru pietoni. Zilele trecute au avut loc accidente în zonă, iar mașinile au fost proiectate tocmai în aceste refugii. Din fericire nu se aflau oameni”, explică Sebastian Răducanu.

Astfel, el propune ca reprezentanții Comisiei de Circulație de la Primăria Timișoara să intervină și să o regândească. “În zona Punctele Cardinale-Popa Șapcă  a avut loc un nou accident auto. Eu locuiesc în zonă și fără să vreau le aud și le monitorizez. Este, cred că, al șaptelea accident ce a avut loc anul acesta acolo. Comisia de circulație de la Primăria Timișoara ar trebui să verifice timpii semafoarelor și refugiul pentru pietoni. Să se găsească o soluție cu timpii de semaforizare”, afirmă președintele PSD Timișoara, Sebastian Răducanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.