Primăria lansează înscrierile pentru animatori stradali

0
267

animatori stadali 11

 Actori, soliști, instrumentiști sau graficieni vor anima în curând străzile din Timișoara. Primăria lansează luni, 7 septembrie, înscrierile pentru animatori stradali.

Astfel, cei interesați pot depune un formular de înscriere la sediul Primăriei Timișoara, iar în cursul săptămânii viitoare cei selectați vor fi supuși unor probe în fața unor comisii de specialitate. „ Centrul istoric al Timişoarei şi zonele pe care deja le avem pietonale vor trebui să aibă un alt nivel de animaţie decât până acum. Vom face ceea ce se întâmplă în oraşe precum Paris sau Viena. Nu poate să apară oricine în aceste locuri ale unui oraş ca Timişoara şi de aceea noi vrem să facem o selecţie”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Potrivit municipalității, animatorilor nu li se vor impune taxe pentru primirea autorizațiilor și nici nu vor fi plătiți să presteze servicii. „Nu vor fi plătiți și nu li se vor percepe taxe. Ei vor putea să primească de la cetățenii Timișoarei o recompensă. Nu pot spune ce se întâmplă din punctul de vedere al fiscalității. Nu știu cum trebuie să procedăm, dar vom lămuri astfel încât să nu fie probleme cu legea sub acest aspect. În prima fază vor putea să facă pro bono activitatea”, transmite edilul.

Așadar, peste doar două săptămâni vor apărea primii artiști stradali pe aleile pietonale din centrul Timișoarei.

(Sursa foto: www.stirileprotv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.