UVT dă startul admiterii de toamnă

0
497

UVT

Universitatea de Vest din Timișoara dă startul admiterii de toamnă și scoate la concurs 170 de locuri bugetate și alte 2200 în regim cu taxă, în cele 11 facultăți ale sale. Admiterea se desfășoară în perioada 7 – 20 septembrie, iar pentru un calendar detaliat pe fiecare facultate, cei interesați sunt rugați să acceseze pagina de internet a instituției, www.uvt.ro.

Oferta Universității cuprinde 73 de specializări, dintre care șase sunt în limbi străine. Acestora li se adaugă și specializările de master, pentru cei care au finalizat deja ciclul licență. „Le recomand absolvenților de liceu să se înscrie cu încredere la Universitatea de Vest din Timișoara. Au siguranța unei diplome cu relevanță pentru momentul în care își vor căuta de lucru, iar oferta noastră acoperă o paletă largă de specializări și este adaptată «la zi» în ceea ce se solicită de către economie și angajatori”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Astfel, locurile libere bugetate la nivel de facultate sunt următoarele:  Fizică – 45, Chimie, Biologie și Geografie – 21, Litere, Istorie și Teologie: 19, Economie și Administrarea Afacerilor: 18, Muzica și Teatru: 16, Sociologie și Psihologie: 12,  Arte și Design: 11, Educație fizică și Sport: 10, Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării: 10, Matematică și Informatică: 8.

Potrivit conducerii UVT, mai mult de 3.300 de tineri au devenit studenți ai Universității de Vest din Timișoara după prima sesiune de admitere, cu 25% mai mulți decât anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.