Raisa are nevoie de ajutor! La doar 5 ani suferă cumplit şi are nevoie urgentă de un transplant de măduvă

0
333

Raisa- caz social-

Raisa are numai 5 anișori și în loc să se bucure de această perioadă frumoasă a vieții ei, micuța trece printr-o experiență cumplită. Încă din toamna anului trecut, Raisa a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, a suportat cu greu ședințele de chimioterapie, iar la final, când totul ar fi trebuit să revină la normal, vestea a picat ca un trăsnet peste familie: tratamentul nu i-a fost de folos iar micuța are nevoie urgentă de un transplant de măduvă.

Ultimul an din viaţa Raisei a fost unul de coşmar, atât pentru ea cât şi pentru familia ei, asta pentru că în loc să se joace cu alţi copii de vârsta ei, micuţa a stat mai mult în spital decât acasă pentru a urma tratamentele necesare.

Acum ultima soluţie dată de medici, pentru ca Raisa să treacă cu bine peste acestă boală cruntă este transplantul. Speranţa a venit de la medicii din Italia, iar intervenţia care îi poate salva viaţa este una extrem de costisitoare, se ridică la aproximativ 100.000 de euro, bani pe care familia micuţei nu îi are. Raisa trebuia să ajungă încă de la începutul acestei săptămâni la Roma pentru operaţie, însă din cauza lipsei de bani dar şi a faptului că micuţa este încă internată la Spitalul de Copii din Timişoara, încă nu a ajuns. „Transplantul care îi poate salva viaţa costă aproximativ 100.000 de euro, bani pe care noi nu îi avem, dar totuşi daca îi facem o serie de acte printre care şi asigurarea medicală, cheltuielile sunt mult mai mici, undeva pe la 3-4 mii de euro, dar chiar şi aşa suma este una mare. Medicii de acolo ne aşteaptă încă de luni, dar noi suntem încă internate în spital pentru că i-au ieşit analizele mici încă, dar sperăm să ajungem la sfârşitul săptămânii viitoare”, spune mama fetiţei, Astrid Ibraşi.

Raisa are nevoie acum de ajutorul nostru pentru a putea zâmbi în continuare. Astfel cei care au posibilitatea să doneze orice sumă de bani o pot face în următoarele conturi deschide pe numele lui Moros Alin: Cont lei RO48RZBR0000060017935411 și Cont euro RO64RZBR0000060017993420.

caz social

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.