Traficul feroviar Caransebeş-Timişoara, blocat după ce vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

0
678

tren-deraiat1

Trei vagoane a unui marfar au deranjat ieri seară in dreptul localității Valea Timișului. A fost blocat atât traficul feroviar între Caransebeș si Orșova, dar si cel rutier de la DN către localitățile Valea Timișului, Bolvașnița și Virciorova.

Trenul, care aparţine unui operator privat, circula de la Brad Rafinărie până în gara Timişoara Est. Potrivit reprezentanților CFR, se pare că dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar nu este pericol de explozie.

Circulaţia feroviară pe această rută este oprită, iar două trenuri Interregio aşteaptă în staţii, pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate pe rute ocolitoare.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” din judeţul Caraş-Severin, urmând ca o macara să repună pe şine vagoanele deraiate, după ce vor fi golite de combustibil.

Reprezentanţii CFR au anunţat, de asemenea, că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

(Sursa: www.mediafax.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.