VIDEO:Lucrările la pasajele Jiul și Popa Șapcă vor începe simultan

0
358

camion PASAJUL JIUL

Vești bune pentru timișoreni! O lucrare aşteptată de mulţi ani va intra în curând în șantier. Este vorba despre pasajul Jiul, care va intra în lucrări, urmând să fie cel de pe strada Popa Şapcă.

Municipalitatea timișoreană caută o firmă care să execute lucrarea pentru lărgirea la patru benzi a Pasajului Jiul. Ofertele se pot depune până în data de 27 octombrie.

Potrivit autorităților locale, în aproximativ două săptămâni va fi lansată și licitația pentru contractarea unui executant pentru lărgirea Pasajului Popa Șapcă. Astfel că  Pasajul Jiul și Pasajul Popa Șapcă vor intra simultan în reabilitare. „Toată documentația licitatiei a fost acceptata pe SEAP. Speram sa avem competitori seriosi.  Eu m-am bucurat cand am vazut ce suport am la cetățenii Timisoarei, să dau drumul la două lucrări în același timp și îmi asum să gestionez simultan cele două lucrări”, susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Pentru începerea lucrării de la Popa Şapcă anul acesta sunt prevăzuţi la buget local aproximativ 2,2 milioane de euro – lărgirea străzii Popa Șapcă, a trecerii pe sub calea ferată și a Bulevardului Antenei. În total, investiția este estimată la peste 8 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.