Altercație cu focuri de armă între un agent de pază și un client

0
404

pistol cu gaze

Mai multe focuri de armă au avut loc în centrul Timișoarei între agentul de pază al unui local din Piața Victoriei și un client. Totul s-a petrecut noaptea trecută, în fața imobilului cu nr. 1A, lângă localul Super Jackpot Club.

Doi bărbați, în vârstă de 29 de ani, respectiv 41 ani, s-au luat la harță. Polițiștii au reușit să oprească scandalul și a trecut la legitimarea celor doi. Cel mai tânăr este agent de paza la societatea comercială din centru. Acesta avea o tonfa și spray cu piper.

Din primele declarații reiese că în incinta localului a izbucnit un conflict între cei doi, având loc și o agresiune fizică, motiv pentru care unul dintre barbati a fugit afară, iar agentul de pază a ieșit după el. Din cauza faptului că a fost agresat de agent, bărbatul a scos un pistol cu gaze și a tras două focuri în direcția angajatului localului, dar nu i-a produs vătămări corporale. La controlul efectuat de polițiștii locali asupra agresorului s-a găsit un pistol marca Walther, de calibrul 10x22T, iar pe jos au fost găsite tuburile de la cartușele folosite.

Întrucât clientul localului prezenta urme de lovire a fost solicitat și un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijiri. Cei doi au fost conduși de polițiștii locali la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor și pentru a se stabili dacă bărbatul deținea legal arma găsită asupra sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.