Montarea contoarelor cu telecitire în Timișoara, aproape de final

0
313

DSC_0555

Montarea contoarelor cu telecitire în Timișoara, aproape de final. Astfel, în prezent pe 95% din branșamentele de apă ale timișorenilor sunt instalate contoare cu citire la distanță. Societatea Aquatim a achiziționat și instalat contoare cu telecitire în Timișoara, începând din anul 2008, în tranșe anuale. Pentru anul în curs, din tranșa prevăzută de 9.500 de contoare, au fost montate până în prezent peste 9.300.

Aquatim anunță clienții prin notificări scrise care este data programată pentru înlocuirea contorului. În acest sens, clienții trebuie să colaboreze cu angajații societății, pentru ca montarea noilor dispozitive să decurgă rapid și eficient, în zilele stabilite și anunțate din timp.

Contoarele cu citire la distanță sunt o investiție avantajoasă pentru companiile de apă, dar și pentru consumatori. Dispozitivele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri și furnizează date corecte, fără erori. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații Aquatim nu au acces la contor, iar facturarea se face pe baza consumului real, nu a unor estimări. Înregistrările contoarelor sunt stocate în baze de date, ceea ce face mai ușor pentru compania de apă să depisteze consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare.

Aria de operare a societății Aquatim acoperă 100 de localități din județul Timiș, unde sunt montate peste 60.000 de contoare, din care 27.800 în Timișoara. Gradul de contorizare este de 100% în Timișoara și peste 95% în toată aria de operare.

contor Aquatim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.