ACS Poli vrea sa puna tunurile pe FCSB!

0
513

acs-poli-steaua-9

ACS Poli Timișoara „trebuie să facă un joc foarte bine gândit” împotriva Stelei, „cu determinare, cu agresivitate” și fără greșeli, a declarat antrenorul Florin Marin într-o conferință de presă organizată înaintea meciului de duminică, de pe teren propriu, din etapa a 10-a Ligii I.

„Steaua rămâne o echipă bună, chiar dacă nu s-au obținut rezultatele pe care cei de acolo le așteptau, chiar și în cupele europene. Rămâne mai departe una din cele mai bune formații din Liga I, are jucători de calitate, care pot să facă diferența. Ca să câștigăm, trebuie să facem un joc foarte bine gândit, să nu suferim la organizarea jocului. Trebuie să fim umili și să jucăm cu determinare, cu agresivitate și să nu comitem erori”, a afirmat tehnicianul.

„Nu pot să uit acea perioadă de jucător de la Steaua, dar acum sunt antrenor la Poli și îmi doresc să câștig meciul de duminică”, a spus el.

După două succese în tot atâtea meciuri la echipa timișoreană, Florin Marin a fost modest când a fost întrebat despre rețeta succesului din victoriile cu Chiajna și Petrolul: „Nu sunt meritele mele în mare parte. În mare parte, meritele sunt ale jucătorilor”.

Tehnicianul dorește susținerea fanilor: „Este un joc în care există o rivalitate între cele două echipe, este una din partidele importante ale campionatului nostru. Este un meci special. Fac un apel la suporteri, să vină în număr cât mai mare la stadion, fiindcă avem nevoie de sprijinul lor”.

Meciul de duminică dintre ACS Poli si FCSB va avea loc de la ora 21,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.