Asta este rugby!! Timisoara Saracens aduce Cupa Regelui acasa dupa o finala incredibila

0
579

saracens

 

Ca de obicei, meci de totul sau nimic intre Timisoara si Baia Mare, de data aceasta in pima finala a anului, cea din Cupa Regelui. Banatenii plecau cu avantajul rezultatelor directe din finalele disputate pana acum intre cele doua echipe, 4-0, dar cu dezavantajul faptului ca 9 jucatori de baza sunt la lot, fata de cei doar 4 ai adversarilor traditionali. Chiar si asa, cel mai bun a castigat.

O prima repriza entuziasmanta pe Arcul de Triumf, cel putin din punct de vedere al derularii scorului, dar si al unor faze jucate excelent de banateni. Saracens a condus cu 3-0 (Conache), Baia Mare a preluat conducerea, 3-6 (Luke Samoa), banatenii au reusit pimul eseu (Ianus), neconcretizat, 8-6, morosenii s-au dus doar prin penalitati la 8-12 (Luke Samoa), dupa care un eseu magic in contul lui Conache, pentru 13-12, fara cele doua puncte aditionale!

Mitanul secund este inceput bine de Timisoara, Conache face 16-13, dar liderul din Superliga trece pe langa o sansa buna de eseu, iar CSM Stiinta a refacut diferenta de doar un punct. Mai mult decat atat, Drenceanu a vazut usor un galben, iar in inferioritate, Saracens a cedat initiativa, acelasi Samoa reusind un eseu pe care l-a si transformat, 16-22. Suspansul continua, elevii lui Grainger revin in atac, reusesc un eseu dupa un mol de margine prin Ianus, da nici de aceasta data Conache nu transforma, 22-23, iar finalul se anunta dramatic. Iar ca o echipa ce isi propune totul, Timisoara a dat totul pentru victorie, iar de multe ori cine merita cu adevarat, CASTIGA! Jody Rose a reusit un drop minunat pe final si CUPA VINE IN BANAT!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.